Harvest Magazine

icon-search
  • Om Harvest
  • Abonnement
  • Harvest som gave
  • Artikkelserier
  • Essays
  • Harvest anbefaler
  • icon-searchSøk
  • icon-emailNyhetsbrev
  • Logg inn
  • Registrer

Vi må snakke om sushi

Ta en titt på sushibrettet ditt. Er tunfisk-biten egentlig tunfisk? Hva er «smørfisk»? Hvor kommer kamskjellene fra? Hvem fant på navnet «scampi»? Og forresten: Er ikke den stakkars ålen vi spiser, fredet? Fluefisker og sjømatentusiast Lars Lenth dykker ned i sushiens verden.

For abonnenter

Vi må snakke om sushi.
Del 1:
Feltarbeid

Hvorfor serverer alle restaurantene de samme bitene? Hvor er de norske klassikerne?

For abonnenter

Vi må snakke om sushi.
Del 2:
Råvarene

For abonnenter

Vi må snakke om sushi.
Del 3:
Juks og fanteri i fiskedisken

For abonnenter

Vi må snakke om sushi.
Del 4:
Hvorfor bruker ikke sushi-bransjen norske råvarer?

Hold deg oppdatert på Harvest

Følg oss på:

Harvest i sosiale media

  • Facebook
  • Instagram

© 2016 Harvest Publishing

Navigasjon

  • Abonnement
  • Serier
  • Søk
Utviklet av: Værsågod