Harvest Magazine

icon-search
  • Om Harvest
  • Abonnement
  • Harvest som gave
  • Artikkelserier
  • Sommerferie i Norge
  • Harvest anbefaler
  • icon-searchSøk
  • icon-emailNyhetsbrev
  • Logg inn
  • Registrer

Økologisk mat og landbruk - har det noe for seg?

For abonnenter

De nye bøndene

For abonnenter

Hvorfor er det lite øko-mat i Norge?

For abonnenter

Hvorfor de norske kostrådene ikke anbefaler økologisk mat

For abonnenter

Smått, spredt og kostbart?

I Sverige er over 20 prosent av jordbruksarealet økologisk. I Norge gjelder det under fem.

For abonnenter

Vi vet for lite om effekten av å spise sprøytet mat

Men hvor mye kunnskap må vi ha før vi anbefaler økologisk mat? spør Marit Zinöcker, høyskolelektor med master i ernæring.

Bokutdrag

Økologisk bakvendtland

- Den økologiske matsektoren i Norge er en bortgjemt og baktalt miniputt.

Hold deg oppdatert på Harvest

Følg oss på:

Harvest i sosiale media

  • Facebook
  • Instagram

© 2016 Harvest Publishing

Navigasjon

  • Abonnement
  • Serier
  • Søk
Utviklet av: Værsågod