Det er viktig å være åpen for nye ideer, selv når det gjelder kaffetilbereding i friluft. Her har svartkjelen vært enerådende omtrent siden ilden ble oppfunnet, men i de senere årene har mer kontinentale kaffevaner også fått innpass rundt leirbålet. Og det er slettes ikke så dumt, for utstyret du trenger tar liten plass og er ikke spesielt dyrt. Dessuten er det ofte tilpasset én eller to personer, noe som gjør at du slipper å helle ut 8 dl kald kokekaffe før du lemper sekken på ryggen og går videre.
Vi har forsøkt å orientere oss i det stadig større utvalget. Vi har endt opp med fem ulike modeller som hver har litt ulik patent. Kan fort vise seg å bli en vellykket og overraskende julegave til turfolk som tror de har alt.
(les videre for å se de ulike modellene).
Abonnér på Harvest Magazine
God journalistikk koster. I mange år har vi basert oss på frivillige donasjoner. Nå ønsker vi å tilby de som støtter oss, eksklusivt innhold. Bli abonnent du også.
Få tilgang til hele Harvest for
kun kr. 99 per måned.
Vi mener samtidens viktigste diskusjon er hvordan vi forholder oss til naturen. Den trenger ikke oss, men uten den er vi ingenting. Vi vil øke bevisstheten om naturens ressurser og hvordan vi bruker dem. Vi utforsker rollen naturen har i livene våre. Harvest Magazine er et nettmagasin om mennesker, natur og miljø.
Abonnerer du allerede?
Logg inn her