Harvest anbefaler

Harvest anbefaler: Shortsen som varer årevis

Amundsen 7incher har overlevd år med interrail, skauhogst, legobygging, fisketurer og sitting på steinete fjelltopper.

Telefonsamtale samme kveld vi kom hjem fra sommerferie:
- Er dere tilbake nå?
- Ja, kom i går kveld, svarte kompisen min.
Han fortsatte:
- Har gått fire uker uten sokker, får lyst til å slutte med sokker og sko.
- Samme her. Har gått i samme shortsen siden mai.
- Jeg også, svarte han, jeg har faktisk brukt en og samme shorts i snart tre år.
Hvilken?
Amundsen-shorts.
Den ene heter Amundsen 7incher concord, den andre heter 7incher Field Shorts. Med beltehemper, laget i kraftig bomull, med doble lag bak og på siden.
De to er brukt på fjellet, ved sjøen, de to er brukt på bilferie til Lofoten, på fisking, på barer i byen, de er brukt på interrail. Og det er ikke en rift i dem, ikke et hull. Denne shortsen er som skapt for å bli det komiker Jerry Seinfeld kalte Golden Boy, et plagg som er såpass funksjonelt og behagelig at man egentlig bare vil bruke dette plagget. Slitesterkt som dressene astronauter må ikle seg. Og ganske så pene. NB! Ikke kjøp modellen med hvit buksebak, om du frykter å se ut som en malersvenn eller boms. Selv har vi hvit buksebak. Og bryr oss ikke. Men vi har jo ikke øyne i nakken, og vi kan derfor ikke se blikkene, om det er noen. NB2. Husk at de er litt små i størrelsen. Er du mellom L og XL, velger du XL.
Pris: Fra 899,- til 1499, ifølge Prisjakt.no.

Jevnlig anbefaler Harvest noe vi tror du kan ha glede av. Det meste har vi kjøpt selv og brukt lenge, noe har vi bare hørt om, og noe har vi fått tilsendt av produsenter. Vi forbeholder oss alltid retten til å velge fritt, og vi anbefaler kun ting vi liker.