Harvest anbefaler

Packraft - superlett og genial

Båten som endrer enhver friluftsekspedisjon.

Hvor mange ganger har du ikke gått langs en stilleflytende elv med tung sekk og tenkt: Den som kunne seile avsted på vannet og slapp å kjempe seg gjennom myr og vierkratt ... Eller stått ved bredden av en stor innsjø og tenkt: Mon tro hvordan det ser ut på den andre siden?
Utallige produsenter har prøvd å lage lette farkoster man kan ha med seg på tur. Kanoer, kajakker, båter. VI tør å påstå at ingen har lykkes, bortsett fra Ally kano. En Ally fungerer glimrende, men hvis du ikke er Lars Monsen, orker du ikke å bære den langt. En Packraft, derimot, kan du bære med deg så langt og lenge du bare vil. Inkludert pumpe, åre og annet utstyr veier selv de største modellene ikke mer enn 5 kilo.

Det finnes ulike produsenter, blant annet Alpackaraft, MRS og Kokopelli. Packraft Norge tilbyr ulike modeller fra alle produsentene. De har også en egen turguide til Norge. Der finner man turforslag som er spesielt tilpasset dem som ønsker å gå og padle om hverandre, noe som etter vår mening er den perfekte oppskriften på en spennende sommerekspedisjon.

Her er et utvalg av modellene Packraft Norge tilbyr, i ulik prisklasse, vekt, størrelse - og til ulike formål.

(artikkelen fortsetter)

Abonner på Harvest Magazine

For 99 kr i måneden eller 950 i året kan du lese alt vårt innhold.

Du får nye saker hver uke og tilgang til hele arkivet, med artikkelserier og anbefalinger.

Vi skriver om livskvalitet og samfunn, natur og kultur.
I Harvest finner du sjelden siste nytt, men undring, nye tanker og inspirasjon. Kritisk journalistikk, smarte anbefalinger og gode historier.

Abonnerer du allerede?
Logg inn her