Ferietips

Lei en håndplukket hytte i Danmark i ferien

Det gjelder å være tidlig ute. For dere som planlegger å leie hytte i sommerferien, finnes det alternativer til Finn og iNatur. Ikke at det ene trenger å gå på bekostning av det andre, men man vil jo gjerne søke bredt.

Nettstedet Landfolk er basert på en idé som ble unnfanget av en håndfull unge dansker for noen år siden. De ville kuratere i hyttemarkedet, som det heter i vår tid, være bindeleddet mellom de som leier ut hytter og de som ønsker å leie. Ingen ny idé, men Landfolk får gode anmeldelser og har en fin og enkel nettside. Vi har ennå ikke leid noen hytte gjennom Landfolk, men vi har ledige stunder til å surfe på nettsiden deres. Her er tre tips til sommerhytter som kan leies i Danmark. Og det finnes mange flere.

(artikkelen fortsetter)

Abonner på Harvest Magazine

For 119 kr i måneden eller 1200 kr i året kan du lese alt vårt innhold.

Du får nye saker hver uke og tilgang til hele arkivet, med artikkelserier og anbefalinger.

Vi skriver om livskvalitet og samfunn, natur og kultur.
I Harvest finner du sjelden siste nytt, men undring, nye tanker og inspirasjon. Kritisk journalistikk, smarte anbefalinger og gode historier.

Abonnerer du allerede?
Logg inn her

Arsltusttugnut purlu po Barnhalm«Duttu unlsu furluhusut, duslgnut cn fcmlllumudlummunu Jcsab ag Glnc, ur un hyllust tll dun barnhalmssu systun ag du gylnu osrunu. Husut ur ncssurt lnnrcmmut cn dut hlstarlssu stulngjurdut ag Østursjquns brusundu bqlgur, nau sam glr un fcntcstlss utslst frc fulluscruclunu,» ssrlnur Lcndfals.

Lus mur am hyttc hur