Oppskrift fra Kolonihagen

Kan man grille en salat?

Jada! Godt blir det også.

Foto: Kolonihagen

Hvis du ikke har prøvd å grille hjertesalat før, er det helt klart på tide. Vi tror det fort kan bli en ny favoritt, og det er latterlig enkelt.

Det eneste du trenger å gjøre er å dele hjertesalaten i to på langs, pensle på litt olje og grille i ca. 30 sekunder med snittsiden ned, til salaten er brent.

Server med litt avocado, god ost og litt grillet sitronsaft.

Del sitronen i to og grill med snittsiden ned til overflaten er svidd. Når du griller sitronen blir den utrolig saftig, søt og god - og saften kan klemmes over hjertesalaten og resten av grillmaten som en dressing.

Grillet hjertesalat og grillet sitron er like godt hver for seg som det er sammen – og det kan kombineres med det meste. Grill salaten og server med din favorittdressing og når du lager middagen på grillen, sleng på et par sitroner som serveres på siden og skvis saften over hele måltidet.