Julekalender

Vinn «Charlottes viltkokebok»

Vår samarbeidspartner Cappelen Damm har gitt oss fem eksemplarer av
Charlotte Mohn Gaustads «Charlottes viltkokebok».
Vi gir dem videre til våre lesere.

Charlottes viltkokebok er i følge forlaget en rett på sak og ujålete viltkokebok som tar for seg våre viktigste viltarter, samt noen mer uvanlige, blant annet trost! Her legges det vekt på å behandle gode råvarer best mulig uten å fortape seg i gastronomisk komplisert tilbehør. Forfatteren beskriver fremgangsmåtene på en enkel og begripelig måte, og boka er gjennomillustrert med flotte fotografier av Mona Nordøy. Charlotte Mohn Gaustad er en prisbelønnet kokk med bakgrunn fra høyprofilerte resturanter i London og Oslo. I dag arbeider hun først og fremst med videreformidling av sin kunnskap om lokal, ekte og ren mat.

Fem heldige vinnere kan altså se fram til en inspirerende praktbok med flotte fotografier og forlokkende oppskrifter. Men man må yte for å nyte, i hvert fall litt, derfor stiller vi dette ikke altfor kompliserte spørsmålet:

Pinnekjøtt må ikke nødvendigvis stamme fra sau. Charlotte Mohn Gaustad lager pinnekjøtt av både rådyr, hjort og reinsdyr. Men hvor på kroppen finner man pinnekjøttet?

Send svaret sammen med fullt navn og adresse til post@harvest.as, så er du med i trekningen. De fem heldige vinnerne får kokebok i posten i god tid før jul.