Harvest anbefaler

Harvest anbefaler ORU Kayak

For et par år siden dukket en ny kajakk opp på Instagram, det er jo der ting oppdages i vår tid, og kanskje særlig ting som rører seg innenfor friluftslivet. Kajakken var ulik alle andre. Den var laget av et stort plastark som i løpet av få minutter kunne foldes sammen til en elegant farkost. Den var amerikansk, den het ORU Kayak og den så lekker ut.
Men hvordan var den å padle, og hvordan var den å montere? Sammenleggbare gjenstander er nesten alltid vanskeligere å montere enn produsenten vil ha det til. Dessuten fungerer de ofte dårligere enn ikke-sammenleggbare gjenstander. Hvis man ender opp med en sammenleggbar kajakk som er vanskelig å sette sammen og vond å padle, da er lite vunnet og mye tapt.
Så hvor god er egentlig ORU Kayak?
Dette ville vi finne ut av. Derfor kontaktet vi nORU Kajakk AS, som har agenturet på ORU Kayak i Norge. Av dem fikk vi låne et testeksemplar, en prototype av den første modellen, og ikke lenge etter var vi på vannet.

(artikkelen fortsetter)

Abonner på Harvest Magazine

For 119 kr i måneden eller 1200 kr i året kan du lese alt vårt innhold.

Du får nye saker hver uke og tilgang til hele arkivet, med artikkelserier og anbefalinger.

Vi skriver om livskvalitet og samfunn, natur og kultur.
I Harvest finner du sjelden siste nytt, men undring, nye tanker og inspirasjon. Kritisk journalistikk, smarte anbefalinger og gode historier.

Abonnerer du allerede?
Logg inn her