Friluftsliv

Harvest har fått prisen «Årets Fjellgeit»!

"Årets Fjellgeit" er kåret for 20. gang. Harvest er stolte, også når vi ser på rekken av tidligere vinnere.

«Årets Fjellgeit» er en hederspris som deles ut av Norsk Fjellfestival og Den Norske Turistforoening, og i år er det 20 år siden prisen ble delt ut første gang. Tidligere år har den blant annet gått til Cecilie Skog, Dronning Sonja, Arne Næss, Olav Thon og Stein P. Aasheim.

Juryen skriver i sin begrunnelse:

Nettmagasinet Harvest har siden opprettelsen i 2013 posisjonert seg som en av landets viktigste stemmer i arbeidet for å framheve verdien av natur, friluftsliv, naturglede – og miljøbevissthet i bred sammenheng. De har i løpet av disse årene publisert flere tusen artikler, essays, reportasjer og prisvinnende gravejournalistikk. De har skapt debatt og refleksjon, bidratt til avsløringer og til å sette dagsorden når det gjelder forvaltningen av natur og miljø.

Norsk Fjellfestival har en anerkjent posisjon i det norske friluftsmiljøet. Siden den ble arrangert for første gang for 22 år siden, har den utviklet seg til å bli det største og viktigste enkeltarrangementet i Norge for mennesker som setter pris på fjell og friluftsliv. Festivalen arrangeres i Åndalsnes i Romsdal fra 5. til 12. juli, i hjertet av de sagnomsuste Romsdalsfjellene. Hele festivaluka er spekket med ulike arrangementer, blant annet turer til berømte topper som Romsdalshorn, Gjuratind, Kvanndalstind og Store Trolltind.

Her kan du se hele programmet.

Prisen deles ut på Grøtta i Åndalsnes fredag 10. juli.
Vi gleder oss!

Følg Norsk Fjellfestival på Facebook.

(forsidebildet i denne saken er hentet fra Wikipedia og viser Romsdalshorn sett fra Åndalsnes)