Harvest anbefaler

Fire fantastiske venneturer

Berlin? Tallinn? London? Her er Harvest-redaksjonens konkurransedyktige vennetur-favoritter.

Manshausen

Øya Manshausen var et historisk knutepunkt for Lofotfisket og de rike farvannene i Steigen. Tilbake står de verneverdige gamle steinkaiene. Overnatt i én av de tre hyttene som står langsetter kaia, eller den fjerde troner på en fjellhylle i terrenget over.

Finse

Midt mellom Bergen og Oslo ligger togstasjonen Finse. Har du venner fra begge sider av landet er dette en perfekt destinasjon. Ønsker du mer enn et flott hotell med norsk polarhistorie i veggene, kan du vente til snøen kommer og ta et kitekurs på Finsevatnet før kveldens Après ski.

Loen

Et av Norges aller mest spektakulære hoteller har selvfølgelig et badeland. Men Norges svar på Wes Andersons berømte Hotel Budapest har mer å tilby enn storslåtthet. Prøv skyliften til Hoven Restaurant eller gå opp en av landets mest spektakulære Via Ferrata. Foto: visitnorway.com

Lom

Norges flotteste bakeri, med fantastisk pizza og Flere overnattingsmuligheter i alle prisklasser gjør Lom til et sikkert sted for en weekend getaway. Prøv rafting i Sjoa for et adrenalinkick eller bestig Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen. Foto: @nyogard.