Leirbålet

Dette er ikke et reisebrev

Vi har ikke vært på Mount Everest, men vi har badet på Vellingødden og tenkt på at en dag blir vi store nok til å svømme de hundre meterne bort til Grautskjær.

Dette er ikke et reisebrev.

Vi har ikke vært på Mount Everest, men vi har badet på Vellingødden og tenkt på at en dag blir vi store nok til å svømme de hundre meterne bort til Grautskjær.

Vi har ikke sett skyskrapere, men en dag kom det en septikbil til naboen og vet du; det er en spesiell arm på søppelbilen som løfter spannet helt av seg selv.

Vi har ikke sett Disney World, men i bestefars verksted er det planker, spiker og verktøy for en hel sommer. I morgen skal vi bygge vepsefelle.

Vi har ikke vært på cruise i Middelhavet, men vår egen Bramaputra har maksfart på fire knop, all inclusive fra kjøleboksen, og finner nesten på egenhånd veien hjem.

Vi har ikke sett tigre og neshorn, men har vært på vellykket beversafari i egen robåt under stjerneklar himmel (faktisk, ja!). Og det er mus i mormors hage.

Vi har ikke lett etter kaptein Sabeltanns skatt, men fant et armbånd i en geocash på Sild. Spenning, smil og dagens høydepunkt.

Vi har ikke Bamseklubb, men hos naboen har de en kjempesvær traktor som lager lyd og bevegelser helt som en vanlig traktor nesten. Og jeg får låne den.

Vi har ikke vært i Sommerland, men fra brygga er det daglig morgenbadepakt med "bomba" og "spagatspikeren". Sånt blir det øreverk av.

Vi har ikke bodd på hotell, men køyesengene kommer til å knirke akkurat like fint neste år. Dette er ikke et reisebrev; takk for i sommer!

Brygga i mormors hage.