Triks 93 - glede til pung, vagina, rumpe, hofte og penis

100 triks for livet, innhentet fra fagfolk og oppsummert av oss. Her er #93: Det koster 269,- og gleder intimsonen din på et nesten erotisk nivå.

I alle dager gikk vi rundt som i en døs og trodde vi visste hvordan vi skulle kle oss.
Vi hadde hørt uttrykket ”ull innerst” og trodde vi forsto dette, nordmenn som vi er, opplært som vi var til å ikle oss ull i de kaldeste månedene. Alt dette var jo riktig, men en ting lærte ikke våre foreldre oss. Ull innerst gjelder jo hele året. Ull innerst gjelder jo især undertøyet!
Hvorfor sa ingen dette? Hvordan kunne de glemme pung, penis, rumpe, hofte, vagina?
Var det flaut å snakke om dette? Var det unødvendig fordi det der nede var varmt lell?
Hvorfor handlet det alltid om stillongs og ullgenser? Og hvorfor i alle dager skulle man ha bomull rundt underlivet mens resten av den nakne kroppen skulle ha ull?
Nei, dette er ikke til å forstå.
Men slik er det jo med enhver ny erkjennelse.
En far i middelalderen kunne fortelle sine barn at sola gikk i bane rundt jorda.
En mor fra Telemark kunne i 1930 le høyt om dette nye snakket om biler.
Og helt til et stykke ut på 1990-tallet kunne folk fortelle mediene at internett ikke kom til å bli det helt store.
Og, hahaha, har du hørt dette snakket om at ”roboter” skal ta jobbene fra oss? Hahaha, vi må le, det er jo sci fi, det er naivt tøv, det, vasete tull, barnaktig vås.
Men til saken: Boksershorts i ull er altså en nytelse hele året. Vi har en i tynn ull til sommerbruk og en i tykkere ull til vår, høst og vinter.
Selv har vi i flere år sverget til Aclima sin Lightwool (sommer) og Warmwool (ellers), begge kostet 269 kroner sist vi sjekket. Det er meget sannsynlig at andre merker har like gode produkter, men disse fra Aclima har til nå holdt seg så bra og vart så lenge at, om du deler prisen på antall dager brukt, så ender hvertfall Warmwool-bokseren (269,-) på 5 øre dagen.
Men blir det ikke varmt? Spør folk i familien.
Det måååå jo bli varmt!
Aaaaaltfor varmt! roper dem.
Nei, ull puster jo, det er jo det som også er greia med ull, så da smiler jeg godt, og sier ”dere har ennå så mye å lære, mine venner, derfor har dere et veldig rikt liv i vente.”

Følg serien vår Bruksanvisning til livet - 100 triks, fra fagfolk, men oppsummert av oss, til et bedre liv ute.