Harvest anbefaler
Anbefalte restauranter utenfor storbyene
Du trenger ikke dra til byen for å spise mat. Godt skjult for Michelin-inspektørene presenterer Harvest her fire favoritter fra distrikts-Norge.

Med Ørjan Johannesen, verdensmester i Bocuse d’Or i 2015 bak grytene, og tilgang til norske sjømatskatter fra brygga er dette en smaksopplevelse av de sjeldne.

Kortreist og hjemmelaget mat bygget på nordiske trender. Hotellet ligger der Rauma elv slynger seg mellom stupbratte fjellsider ned til Romsdalsfjorden.

Nordre Ekre Gardshotell og restaurant
Et lite gardshotell i fjellbygda Heidal, nesten øverst i Gudbrandsdalen. Restauranten i fjøset serverer kortreist og velsmakende fjellmat.

Restaurant med nordiske smaker, med inslag av lokale råvarer i kombinasjon med Vinkjellern som er blant Skandinavias største med over 20.000 flasker. Huset på Svalbard har det meste.