Harvest anbefaler

Kontinentale trender har nådd turkaffen - her er våre tips

Det er viktig å være åpen for nye ideer, selv når det gjelder kaffetilbereding i friluft. Her har svartkjelen vært enerådende omtrent siden ilden ble oppfunnet, men i de senere årene har mer kontinentale kaffevaner også fått innpass rundt leirbålet. Og det er slettes ikke så dumt, for utstyret du trenger tar liten plass og er ikke spesielt dyrt. Dessuten er det ofte tilpasset én eller to personer, noe som gjør at du slipper å helle ut 8 dl kald kokekaffe før du lemper sekken på ryggen og går videre.

Vi har forsøkt å orientere oss i det stadig større utvalget. Vi har endt opp med fem ulike modeller som hver har litt ulik patent. Kan fort vise seg å bli en vellykket og overraskende julegave til turfolk som tror de har alt.

(les videre for å se de ulike modellene).

Abonner på Harvest Magazine

For 99 kr i måneden eller 950 i året kan du lese alt vårt innhold.

Du får nye saker hver uke og tilgang til hele arkivet, med artikkelserier og anbefalinger.

Vi skriver om livskvalitet og samfunn, natur og kultur.
I Harvest finner du sjelden siste nytt, men undring, nye tanker og inspirasjon. Kritisk journalistikk, smarte anbefalinger og gode historier.

Abonnerer du allerede?
Logg inn her

Ccffulcna KlcsslcKcn sjqpus po runlr.naPrls: 1090 sr